SOPIMUSEHDOT

Sopimusehdoissa tuotteen tarjoajasta ja tilauksen lähettäjästä käytetään nimitystä ”toimittaja”. Tilauksen tekijästä ja maksajasta, eli vastaanottajasta käytetään nimitystä ”tilaaja”. Sopimusehdot ovat voimassa 21.11.2018 alkaen ja toimittaja pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Varmista ennen tilauksen vahvistamista, että olet lukenut ja ymmärtänyt ajantasaiset sopimusehdot. Tarkistathan myös tilauksesi sisällön, sekä antamasi toimitusosoitteen ja matkapuhelinnumeron huolellisesti ennen tilauksen vahvistamista. Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt tai siihen tarvitsee vanhemman suostumuksen. Tilaus on sitova, kun maksu on suoritettu. Tilausvahvistus on kuitti ostoksestasi. Mikäli et saa tilausvahvistusta, ota yhteyttä osoitteeseen ekauvosaari@gmail.com.

Tuotteen hinta on 28,00€, joka sisältää arvonlisäveron 24%. Tuotteen hintaan lisätään toimituskulu, joka myös sisältää arvonlisäveron 24%. Tilauksen toimitus on valittavissa joko kirjelähetyksenä suoraan ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen, tai toimitusosoitettasi lähinnä olevaan Postiin. Tilaus voidaan toimittaa ainoastaan Suomen osoitteeseen. Verkkokaupan maksuliikenne toimii Checkout Finland Oy:n maksunvälityspalvelun kautta. Checkout -palvelun maksuehdot. Tuotteet ja valittu toimituskulu maksetaan tilaustapahtuman viimeisessä vaiheessa.

Tilauksen toimituskulu suoraan toimitusosoitteeseen on 9,00€. Tilauksen toimitus ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen saapuu kirjelähetyksenä. Huom! Toimituskulu kattaa vain yhden (1) tuotteen toimittamisen, koska kirjelähetyksen pakkauskoko on rajallinen.

Tilauksen toimituskulu Postiin on 5,90€. Posti toimittaa tilauksen noudettavaksi ilmoittamasi toimitusosoitetta lähinnä olevaan Postiin. Kun lähetys on noudettavissa, saat siitä saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Varmista, että antamasi matkapuhelinnumero on oikein. Posti säilyttää saapunutta lähetystä vain 7 päivää. Noutamaton paketti palautuu toimittajalle ja siitä aiheutuneista kustannuksista toimittajalla on oikeus veloittaa tilaajaa. Huom! Tällä toimitusvaihtoehdolla samaan tilaukseen voi sisällyttää maksimissaan viisi (5) tuotetta. Tuotteet toimitetaan samassa paketissa, josta veloitetaan yksi toimituskulu. Suuremmat tilauserät erikseen sovitusti osoitteesta ekauvosaari@gmail.com.

Tilaus pakataan ja toimitetaan lähteväksi Postiin pikimmiten, mutta viimeistään neljäntoista päivän (14) sisällä tilauksen tekemisestä. Toimittaja ei vastaa Postista johtuvista viivästyksistä tai tilapäisten poikkeuksien, esimerkiksi lakko tms. aiheuttamista toimitusviiveistä.

Tilaukseen vaadittavia yhteystietoja käytetään ainoastaan onnistuneen tilaustapahtuman mahdollistamiseksi. Toimittajalle ei välity mitään maksamiseen liittyvää tietoa.

Mikäli tilaajana olet tyytymätön tilaukseesi tai siihen liittyen ilmenee muita epäselvyyksiä, olethan yhteydessä toimittajaan osoitteella ekauvosaari@gmail.com neljäntoista (14) arkipäivän kuluessa siitä, kun tilaus on sinulle saapunut. Tuotteella on palautusoikeus tilauksen vastaanottamispäivästä neljätoista (14) arkipäivää eteenpäin. Palautettavan tuotteen tulee olla täysin käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa. Tilauksen palautuksesta sovitaan toimittajan kanssa erikseen ja palautuksen toimituskulut maksaa tilaaja. Toimittaja palauttaa tilaajalta saadun maksun, eli tilauksen ja siihen valitun toimituskulun, neljäntoista (14) arkipäivän kuluttua peruuttamisilmoituksesta, jonka aikana tilaaja on palauttanut tuotteen toimittajalle. Mikäli tuotetta ei ole palautettu neljäntoista (14) arkipäivän aikana, toimittajalla on oikeus pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes tuote on palautettu toimittajalle tai sen lähetyksestä on todisteena esimerkiksi palautuskuitti.

Eveliina Kauvosaari / 0400 963 751 / ekauvosaari@gmail.com

Tmi Eveliina Kauvosaari / Topeliuksenkatu 12 A 4 00250 Helsinki / 2943850-8